Julehilsen

En liten julehilsen til alle fra Raketten. Et år, et annerledes år som vi nå, ganske snart kan oppsummere

Det er snart jul, og vi er alle klare til en "pust i bakken". Året 2020 er på hell, et år som ble så totalt annerledes enn det vi noen gang kunne forestille oss.

Et år som har gitt oss mange utfordringer, stadige endringer og justeringer av smittevern i forhold til covid-19 situasjonen. 

Vi vil takke alle dere foreldre for utholdenheten, tålmodigheten og sist med ikke minst den store forståelsen dere har vist oss alle- dere er jammen gode. Vi setter stor pri på, hver og en av dere. 

Takke til hver og en i personalet, som hver dag har gjort en utrolig jobb for å få til en så normal drift av Raketten som mulig. Uten all deres "stå på vilje" hadde dette blitt mye vanskeligere

La oss gå inn i julen, med tro på at vi går et 2021 i møte, som etter hvert forhåpentligvis vil normaliseres, og vi får tilbake den vanlige hverdagen, en hverdag som vi liker aller best.

 

Ønsker dere alle, både store og små, en velsignet og fin julehøytid. Vi takker for det gamle og ønsker dere alle etter hvert et riktig godt nytt år. 

 

Minner om at barnehagen er stengt mandag 4. januar 2021 på grunn av planleggingsdag

Velkommen tilbake til en spennende Raketten hverdag igjen, tirsdag 5,januar

 

Raketten ved Steinar